Calvin Klein undertøj

Velkommen til Trenden.dk. Her er vi vilde med Calvin klein undertøj, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Calvin klein undertøj. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere.

Udvalgte Calvin klein undertøj

Her kan du se alle de Calvin klein undertøj vores robot i nat helt selv har fundet på en lang række af de bedste internetforhandlere. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er et billig Calvin klein undertøj du kan bruge – ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Calvin Klein - 0000U2662G FW21 Undertøj

Calvin Klein - 0000U2662G FW21 Undertøj


Det var dagens produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de Calvin Klein undertøj vores prisrobot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte webshop. Vi sender vores robot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.

Calvin Klein undertøj er lækkert.

Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige følelse og fornemmelse, som du ofte får med CK undertøjet.

At føle sig godt tilpas og lækker starter indefra. Her kan et sæt undertøj fra Calvin Klein Underwear være med til at give den lækre velværd og selvsikkerhed. Derfor har vi fundet et udvalg af forskellige modeller fra det populære brand. Det giver dig hurtig inspiration over muligheder og måske du finder noget der tiltaler dig. Guiden er lavet i samarbejde med morgenkåbe.dk – smid en morgenkåbe over dit Calvin Klein undertøj og nyd dagen.

Du finder mange forskellige populære kollektioner fra Calvin Klein, hvor du kan finde thong, minitrusser, tanga, string, hipster, neglige, bh uden bøjle, bottoms up og meget mere, der samtidig kommer til gode priser hvor de fleste kan være med.

 

Hvid Calvin Klein BH

 • Find bh’en til 259,- kr. her Hvis du søger den stilrene og søde BH, kan denne bh og matchende trusse måske være lige dig. Du får en behagelig bh med spænde i ryggen og smalle skulderstropper.

  Du kan tilkøbe en trusse som vist eller i den type du foretrækker.    

  Calvin Klein Underwear Modern

 • Find trusse og bh til 478,- kr. her Calvin Klein Underwear Modern thong og bh i sporty model og grå farve. Det smarte sæt kommer med det velkendte brandnavn/logo i den brede hvide elastik linje.

  BH’en er en smidig og blød model med bryderryg. Sættet til den trendy og sporty pige og kvinde.    

  Calvin Klein Unlined bh

 • Find bh’en til 279,- kr.

  her En stilren og flot bralette i sort fra Calvin Klein Underwear. Du får bekvem pasform i trekantsmodellen der kan bruges med thong eller bikini. Calvin Klein bh’en har elastikkant med CK logo bagpå.

     

  Calvin Klein undertøjssæt

 • Find sættet til 478,- kr. her Calvin Klein bh og trusse i NX5 sonata farve. Et flot og feminin sæt der kommer i en lækker bomuldskvalitet. Trusserne har elastikkant med logo i linningen som du også finder i bh’en med logo under brystet. Du får en bh med god pasform som kan maskinvaskes ved 30 grader.

     

  Lyserød Calvin Klein bralette

 • Find bh’en til 349,- kr.

  her Calvin Klein bralette i det tidløse og enkle udtryk.

  Du finder modellen i lyserød, sort, grå og hvid farve alt efter temperament. Du får en bh med formede og vattere skåle hvor der er bred elastik med logo under busten. Du finder størrelser i  str.

  S, M, L og XL med denne brystholder.

     

  Hvid Calvin Klein sæt

 • Find bh’en til 289,- kr. her Det velkendte undertøjssæt i den lidt mere sporty version krydret med det feminine, er hvad du får med det hvide sæt. En dejlig smidig og blød top med bryderryg, og trusse med bred elastik ved taljen. Et sæt der især er populær blandt unge piger og kvinder på grund af sin dejlige pasform og sporty stil.  

  Hvor kommer Calvin Klein fra?

  Calvin Klein er et af de største, amerikanske modehuse og allerede i begyndelsen var lingeri til kvinder på designbordet. Modehuset blev stiftet af Calvin Klein i 1968 og de rene linjer, det pæne snit og den karakteristiske signatur var ikke længe om at tage fart.

  Kun et år gammelt var en af Calvin Kleins designs på forsiden af Vogue, en af de mest betydningsfulde fashion-magasiner i verden. Lige siden har Calvin Klein vokset sig større og større.

  Og i 2018 fejrer de 50 års jubilæum og du kan derfor forvente ekstra power på deres kollektioner

  Hvorfor vælge undertøj fra Calvin Klein til damer?

  Calvin Klein har først og fremmest helt styr på, hvad det er de har med at gøre. Det betyder at designet er i orden, både i forhold til komfort og den support, du har i bh’en har brug for.

  Den mest kendte Calvin Klein style er klart deres sports bh-inspirerede bralette med signaturen for neden.

  Den giver god støtte og er virkelig rar at have på.

  Derudover egner den sig også fantastisk til at have under en t-shirt uden at være synlig. Har du store bryster har du måske brug for mere support end, hvad en bralette kan tilbyde. Heldigvis laver Calvin Klein også mere almindelige bh’er med en bøjle der altså giver dig al den støtte du har brug for.

  Og så er det ellers bare at vælge farve. Calvin Klein arbejder meget inden for de klassiske farver hvid, sort og grå. Det med mærket er nemlig at de er det sikkert valg til hverdagen, men med al den hype de har fået er det også et tydeligt udtryk for god stil, når man har Calvin Klein på.

  Er du mere til bold styles og farver eller er du ude efter lækkert, sexet lingeri, så har Calvin Klein også lige hvad du har brug for

  Hvorfor vælge undertøj fra Calvin Klein til mænd?

  Undertøj til mænd var tilbage i tiden noget ens kæreste eller kone skulle købe til en når der var behov for det. Men i begyndelsen af 80’erne launchede Calvin Klein en undertøjskollektion til mænd, hvor fokus netop var på selve undertøjet. Selvom det ikke er noget mange ser, så ville modehuset gerne vise, at de gik op i det alligevel for modens skyld. Derfor er Calvin Klein et rigtig godt valg til herrer også. De laver både trunks, briefs og boxers i de afslappede farver sort, hvid og grå. Ikke desto mindre går Calvin Klein nu også en mere bold vej.

  Det betyder striber, mere knald på farverne og et forsøg på at skille sig endnu mere ud. Selvom man som mand godt i dag kan købe sit eget undertøj, så bliver det selvfølgelig også ved med at være en helt vild god gave at give.

  Faktisk om du er kvinde eller mand er det forkælelse i høj stil

  Vask dit undertøj på den rigtige måde for holdbarheden

  Vasker du dit undertøj eller lingeri på den rigtige måde? Hvis du ikke vasker undertøjet adskilt, så slider du på holdbarheden. Elastikken i bh og trusser hurtigt bliver slidt.

  Det er selvfølgelig besværligt i forhold til vaskemaskinen.

  Men du opnår faktisk en længere holdbarheden ved at vaske bh’erne i hånden, og samtidig kan maskinvask faktisk ophæve chancen for reklamation over en defekt bh. Alternativet som du burde bruge altid, er en vaskepose og husk at lukke alle hægter inden start af vaskemaskine. 60 grader er minimum ved vask af trusser for at være sikker på at bakterierne fjernes.

  Og kogevask er endnu bedre.

  Problemet er selvfølgelig at silke, blonder med mere, ikke kan klare de høje temperaturer, så tjek vaskemærke inden vask.

  Optisk hvidt vaskepulver er en anden ting du skal undgå. Dèt kan gøre hvide bh’er gule, helt ligesom skyllemiddel kan ødelægge silikonen på en stropløs bh

  Hvordan vasker man Calvin Klein undertøj?

  Det meste af Calvin Kleins undertøj er lavet af 100% bomuld eller primært bomuld og en smule elastan for at stoffet kan strækkes.

  Det betyder at undertøjet sagtens kan vaskes i maskinen.

  Bh’er skal gerne vaskes på så lav grad som overhovedet muligt, mens underbukser og trusser gerne skal kogevaskes. Undertøjet kan endda holde til at blive tørretumblet, så faktisk er det ganske nemt at have med at gøre.

  Samme fremgangsmåde bruger din til din Calvin Klein bikini. Hvis det ikke lige skulle være prikken over i’et, så kan det siges endnu kortere: Calvin Klein er undertøj, du og din krop fortjener

  Guide & Inspiration

  Til Mændene: Undertøj Som Kvinder Finder Mest Attraktive

  Try On: Calvin Klein Modern Essentials Undertøj

  Inspiration til Kvinder: Sådan Styler Du Calvin Klein Bralette

  https://www.youtube.com/watch?v=e5Z0hIQ-9zM

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

  Billige sko til teenagepiger

  Billige sko til teenagepiger

  Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.