Bvlgari solbriller til kvinder

Bvlgari solbriller til kvinder

Velkommen til - vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Bvlgari solbriller til kvinder fra mange af de bedste danske onlinebutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt webshop.

Udvalgte Billige Bvlgari solbriller til kvinder

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Bvlgari solbriller til kvinder i 2021, og derfor har vores robot i nat automatisk kravlet mange gode danske webshops igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Trenden.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Det var alt for i dag

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Bvlgari solbrille til kvinder tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores prisrobot. Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte online forhandler. Du kan også komme tilbage inden for længe og se hvad vi har fundet af gode Bvlgari solbriller til kvinder der. Fortæl også meget gerne dine venner om Trenden.dk - så bliver vi rigtig glade.


Bvlgari solbriller til kvinder bliver i Italien kaldt under sit italienske navn, nemlig 'Bulgari'. Trademark navnet bliver dog skrevet BVLGARI i det klassiske latinske alfabet i resten af verden.

Navnet stammer fra firmaet græske ejer Sotir Bulgari.

Bulgari brandet er italiensk, selvfølgelig fristet man næsten til at sige, for i hvilket andet land har moden haft sådan et kraftig kraftcenter. Firmaet blev grundlagt i Rom i det sene 1800 tal. Her var forretningens oprindelige udgangspunkt smykke og antik design, men blev udbredt til at dække over tøj også. Den første butik blev åbnet i 1905 med hjælp fra sønnerne Costantino og Giorgio Bulari, hvor det var sønnerne der rent faktisk indførte den karakteristiske græske og romerske renæssance stil.

Brandet er kendt for at være eksklusiv og kun være for folk med god økonomisk råderum, hvor stilen, kvalitet og det eksklusive luksus går igen i deres kollektioner af accessories, smykker, solbriller, dameure, tasker m.m. Luksus gør sig selvfølgelig også gældende i de fede solbriller i forskellige stilarter, som du ikke finder blandt de billige solbriller til kvinder. Brug udvalget af forskellige modeller nedenfor som inspiration til at finde det helt rigtige par.

 

Oversized Bvlgari solbrille

 • Du får et par særdeles elegante og feminine oversized briller med denne model i havana nuancer og graduerede brune glas. En fed brille der emmer af design og kvalitet, som du ikke finder i de billigere kopi udgaver. Solbrillen fra 2016 holder både stil og kvalitet uden at bryde sammen, og samtidig tager det sig godt ud til det friske, elegante eller casual udtryk.

  Du får en solbrille, der kan minde lidt om af de fede Tom Ford solbriller eller Thom Browne solbriller der også kommer i oversize modellen. Perfekt brille til alle aldersgrupper og kan bruges til stort set enhver lejlighed, hvad end det er skole, arbejde, strøget, cafeen, festen eller byturen.    

  Sort Bvlgari wayfarer

 • Bvlgari BV8201B fra 2019 kollektionen er en sort wayfarer solbrille med grå polariserede glas. Helt indfattet stel i sort med stilfuld guld sammen med linsefarven giver det rå og eksklusive look.

  Brillemateriale og brilleglasmateriale er i plastik. Brillen giver dig et snert af høj klasse uden at blive for meget med guldfarven.

  Stilen er virkelig tro mod den græske og romerske renæssance, som går igen i alle smykke, tøj og accessories kollektioner fra Bulgari.

     

  Bulgari aviator solbrille

 • Aviator briller i det cool pilot look blev populære for mange år siden da US Air Force gjorde Ray-Ban modellen ikonisk, som senere blev udbredt af rockere, musikere, berømtheder som Tom Cruise med flere. Derfor finder du selvfølgelig også lækre modeller i Bulgari brand, hvor denne elegante BV6086B model kommer i et feminin og rå udtryk. Solbrillen giver dig en høj klasse med guld farve i stel og graduerende glas, der bliver dejlig afbrudt af den mørke nuance på stellet. Du kan bruge brillen til stort set ethvert outfit, hvor luksus solbriller til kvinder giver det ekstra pift.

     

  Bvlgari BV8197 solbrille

 • Du får en stilren sort solbrille med oval form. En trendy solbrille i det klassiske elegante look der er krydret men det elegante guld og logo skrift langs siden på stellet. Solbrillen giver et stilrent og feminint look hvor de graduerede grå glas er nedtonet på en diskret måde, så brillen emmer af kvalitet. En et billigere alternativ til de noget dyrere Linda Farrow solbriller til kvinder.

   

  Blvgari BV6095

 • Find solbrillen til 2.089,- kr. her Den sorte Bvalgari solbrille fra 2017 er en smart aviator model.

  En elegant og trendy brille der kommer med smarte detaljer, der giver både det eksklusive men også unikke look. Du får en brille med graduerede grå glas i plastik og helt indfattet stel i sølv.    

  Bvlgari BV6085B

 • Du får en cool solbrille med denne BV6085B model. Brillen kommer også i sort eller i blå nuance, hvis du ikke er vild med det pink glas.

  Dog skal det siges, at du får et par ret unikke briller med linsefarven. De givet et rå men også feminin snit, der står sig godt til det elegante stel i den tyndere version.    

  Bvlgari katteøjne brille

 • En anden unik brille er denne pink/røde Bulgari model der kommer med katteøjne form. En anderledes og unik brille der går all-in med guld detaljerne i stellet og de velkendte sten der pryder siderne i toppen af brillen. Versionen er en unisex model, hvor denne nok mest er solbrille med røde glas til kvinder og de mørkere modeller måske er mere helhjertet unisex.

   

  Historien om Bulgari og filosofien

  Kvaliteten i Bulgari brandet er i top. Og de fleste mennesker har nok hørt om Bulgari, men ved ikke at firmaet faktisk startede ud som smykke producent i 1884. Det var først i 1905 hvor sønnerne hjalp med opstart af tøj kollektion.

  Den klassiske stil der er inspireret fra den græske og romerske renæssance, gav det velkendte luksus udtryk der er forbundet med Bulgari og som går igen i både tøj, accessories, smykker, ure og solbriller. Filosofien bag Bulgari solbrillerne er, at kvalitet og ekspertise er grundstenen i Bulgari's dna.

  Det sætter firmaet på opgaven med at producerer kollektioner der består af det højeste kvalitet og design til kundernes tilfredshed. Det har skabt kulturen med luksus produkter der går igen i alle deres kollektioner, så du får det højeste kvalitet der henrykker, hvad end du køber et ur, smykke eller solbriller.

  Her er ideen at give dig følelsen af luksus, elegance, stil og fuld ud tilfredshed som kvinde. Målgruppen er udtænkt til at ramme kvinder og mænd der ønsker den klassiske stil kombineret med nutiden high-end mode tendenser, og kun ønsker det i den ypperst unikke stil. Det gør sig selvfølgelig også gældende for Bvlgari solbriller til mænd.

  Det er netop hvad du får med deres lækre solbriller, hvor du finder omkring 45 forskellige designs med plastik eller metal stel, og ofte prydet med det klassiske Bulgari smykke der indeholder Swarowski krystaller i solbrillerne til det finere brug, eller uden sten som f.eks. på deres fornemme sportswear inspireret briller


 • Se også: