Bodystockings

Bodystockings

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Bodystocking, nemt og simpelt.

Udvalgte Bodystocking Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Bodystockings. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der automatisk kravler mange danske onlinebutikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Trenden.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Ikke flere Bodystockings

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt bodystocking tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte webshop. Du kan også komme tilbage inden for lang tid og se hvad vi har fundet af gode bodystockings der.

Fortæl også meget gerne dine venner og bekendte om Trenden.dk - det bliver vi rigtig taknemmelige for.


Bodystockings til kvinder er ikke bare noget feminint eller kun beregnet som undertøj. I dagens mode er body/bodysuit også brugt som den kropsnære top sammen med nederdele eller de mange forskellige jeans til kvinder.

Hvis du elsker en body fra det sexet til det praktiske brug i hverdagen, kan du finde inspiration til forskellige lækre bodystockings her. Vi har fundet forskellige styles i lige så forskellige priser.

Det kan måske hjælpe dig på vej til at finde noget der passer dig i 2021.  

Dorina Michelle body

 • Find body til 149,- kr. her Hvis du leder efter en sød body med blonde, så er denne elastiske body fra Dorina måske lige dig. En lækker feminin body i 86% polyamid og 14% elastan og som er foret over brystet. Bodyen giver dig elastisk lingeri og den bliver lukket med tre hægter i skridtet.

     

  Y.A.S. langærmet body

 • Find body til 249,- kr.

  her Du kan finde mange lækre billige bodystocking hvor denne langærmet body i sort, måske er den rigtige for dig. En kropsnær bodystocking der bruges som den elegante top sammen med f.eks. skinny jeans eller måske et par flotte dame læderbukser.

     

  Missguided ripped body

 • Find body til 194,- kr. her Flot og feminin hvid bodystocking med ribbet struktur.

  Du finder modellen i beige og sort farve. Missguided bodystocking der er velegnet til både den feminine nederdel eller kombinerer sammen med de rå og rebelske jeans, læderjakke og støvler.

     

  Rare London backless Eyelash

 • Find body til 407,- kr.

  her Elegant og feminin blonde bodystocking med lange ærmer der kommer både i hvid som sort model. Et dejlig design med dyb ryg med detaljer af blonder og de lange ærmer.

  Bodystockingen kan bruges til det lækre lingeri eller måske sættes sammen med en nederdel og pumps. Helt ligesom du kan gå efter det med rå udtryk med et par smarte jeans, støvletter og den fede læderjakke. Et lækkert designer brand på højde med f.eks.

  Wolford bodystockings.    

  Only blonde body

 • Find body til 200,- kr. her Sort body fra Only med blonde i det feminine udtryk.

  Only bodystockingen er med bryderryg op lukkes forneden.

  Modellen findes også i hvid farve og er en flot body med blondedetaljer til både hverdag og aften brug.    

  Pieces Ines strap bodystocking

 • Find body til 129,- kr.

  her En flot og casual bodystocking der kan bruges både til hverdag og aften brug.

  Bodyen kommer i en stretchy kvalitet og bekvem pasform. Underdelen er i string model og blød kvalitet, hvor overdelen kommer med ribbet struktur og tynde skulderstropper.

     

  River Island Logo body

 • Find body til 299,- kr.

  her River Island logo bodystocking i et elegant og feminint udtryk. Bodyen i sand er velegnet både med den  stramme eller løse nederdel, hvor et par elegante mørke bukser også vil klæde.

  Bodystocking med rund halsudskæring, dekorative buer ved skulderremme og stretchy jerseymateriale.    

  NLY Trend low back body

 • Find body til 179,- kr. her Sort body fra NLY Trend der er Nellys egen mærke.

  Her får du moderne styles til gode billige priser. En billig bodystocking med dyb udskæring bagpå og med g-streng.

  Absolut en lækker body der kan konkurrere med de mange søde blondetoppe til kvinder.  

  Vero Moda singlet bodystocking

 • Find body til 180,- kr. her Vero Moda singlet body med lynlås detalje foran til at give det unikke udtryk.

  Body i polyester materiale med super stræk og giver dig en blød fornemmelse.

  Der er trykknap åbning og rundt lynlåsvedhæng.  

  Diesel bodystocking

 • Find body til 319,- kr. her Hvis du elsker det søde og sporty udtryk, så finder du ofte dette med Diesel. Og denne Diesel UFTK body er ingen undtagelse. Du får en enkel men feminin bodysuit i en kropsnær model.

  Materialet er blødt og stretchy hvor fronten bliver prydet med det velkendte Diesel logo.    

  Den feminine bodystocking til kvinder?

  Bodystocking er traditionelt undertøj i elastisk materiale. Men i vores moderne tidsalder er det lige så eller mere rammende at sige, at bodyer er en kropsnær dragt i et stykke, helt ligesom med den klassisk bodystocking til børn. Bodystockingen tog udspring i trikoten, hvor den amerikanske designer Claire McCardell siges at være ”opfinderen”.

  Claire McCardell fremviste sin første bodystocking til kvinder tilbage i 1950’erne. Og siden er den blev gjort populær som frækt undertøj og som heldragt ved forskellige Playboy modeller samt skuespillere og fiktive helte som Wonder Woman. Bodysuit som hverdagstøj blev populært i 80’erne hvor brugen af bodyen dog faldt gennem 90’erne.

  Men i dag bliver bodystockings brugt ganske ofte som hverdagstøj på højde med mange andre styles.  

  Style outfittet?

  Du kan style dit outfit med bodystockingen på mange måder.

  For i dag finder du nemlig mange forskellige kollektioner der adskiller sig i materialer, ærmer, detaljer, udskæring, blonder m.m.

  Normal sammensætter du en body med bukser, jeans eller en nederdel. Her kan du vælge den løse nederdel til kontrast med den kropsnære body, helt ligesom du kan vælge de kropsnære jeans sammen med bodystockingen, så formerne kommer til sin fulde ret.

  Bodystockingen bliver også brugt som undertøj eller til at holde på formerne. Og her kan du kombinerer med de elegante løse bukser og en blazer eller anden overdel til det stilsikre look


 • Se også: