Modemagasinet Trenden

Blusekjoler

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Blusekjoler, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Blusekjole. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere at overskue.

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til hverdagen på arbejde eller skole. Helt ligesom en blusekjole kan være velegnet til aftenbrug og selvfølgelig på sommerferien. Kjolen er den smarte model der både kombinerer kjolen og blusen ud i et, og giver et ret sødt og feminint udtryk i stilen.

En kjole er traditionelt det feminine islæt og er lækkert tøj til unge kvinder såvel som til de mere modne kvinder, for kjoler er afslappet og fremhæver figuren på den gode måde.

Blusekjolen er designet der deler kjolen og blusen i to. Fokus bliver på taljen og hvor detaljerne skaber det fede udtryk.

Og som du med fordel kan kombinerer med et par pumps eller anden sko. Her finder du inspiration med forskellige styles der kan skabe den afslappet, stilfulde eller dejlige fornemmelse af sommer og sol.  

LEVI’S Crew sweatshirt dress

 • Find kjolen til 599,- kr.

  her Sød og ungdommelig kjole med logo foran fra LEVI’S. Du får en afslappet kjole i blød kvalitet som er fremstillet i lækker bomuld.

  Modellen har rund hals og ribstrikkede kanter i hals, forneden og på ærmer. Brug den til hverdagen gennem forår og sommer.    

  Only løstsiddende kjole

 • Find kjolen til 379,95 kr. her En løstsiddende kjole i strækbart materiale fra Only.

  Blusekjolen kommer med flæsedetaljer og knapper på ærmerne. Det klassiske udtryk med mere længde bagtil end fortil. Brug kjolen til afslappet brug gennem de varme måneder på året.

     

  New Look Curve blusekjole

 • Find kjolen til 250,31 kr. her Sød plus-size kjole i sort fra New Look Curve. Du får en langærmet kjole med polka prikker i løstsiddende model som både kan bruges til hverdag som aften brug. Kjolen i normal pasform har bindebånd i hals og flæset kant.

     

  Happy Holly blusekjole

 • Find kjolen til 249,- kr.

  her Hvis du søger den afslappet blusekjole der måske kan være som den lækre strandkjole eller andet brug, er denne Happy Holly måske det rigtige for dig.

  En god billig jerseykjole med hætte i en afslappet pasform der står sig godt med sandaler eller fede dame sneakers.

     

  Hvid Cheap Monday blusekjole

 • Find kjolen til 239,- kr. her En ungdommelige casual blusekjole som det gode alternativ til f.eks. en skjortekjole.

  Du får en trendy t-shirt kjole i et blødt og stretchy materiale og med logo tryk på forsiden.

  En dejlig afslappet hvid kjole fra Cheap Monday der kan bruges til både stranden eller anden afslappet brug.

     

  Asos Design oversized kjole

 • Find kjolen til 194,67 kr.

  her Grå oversized kjole med rund hals fra Asos egen kollektion.

  Asos Design kjolen er med korte ærmer, sænkede skuldre og kommer med sænket skørt. En løs og afslappet kjole i oversized pasform der kan være dejlig gennem de varme tidspunkter på året.    

  Sort Goddiva pencil dress

 • Find kjolen til 419,- kr. her Goddiva har lavet denne stilfulde sorte kjole. Modellen kommer med rundet halsudskæring og et sødt dekorativt bælte i taljen der er fastsyet. En god pasform i en elastisk kvalitet der er velegnet både til festlig som afslappet brug i stil med Gestuz kjoler m.m.

     

  JDY ensfarvet blusekjole

 • Find kjolen til 299,95 kr.

  her Sød og enkel skjortekjole i hvid fra Jacqueline de Yong. Modellen har broderi på hele kjolen og er løstsiddende.

  Materiale er 100% bomuld med knaplukning foran og knapper forneden på ærmerne.

     

  Happy Holly Camila Hood

 • Find kjolen til 249,- kr.

  her Den søde jerseykjole fra Happy Holly er både billig og i et lækkert stribet design. Du får en ungdommelige hoodie blusekjole der selvfølgelig kommer med snøre hætte.

  God afslappet pasform og stretchy kvalitet til hverdagen eller ferien.

     

  Figursyet Chiara Forthi kjole

 • Find kjolen til 399,- kr. her En flot figursyet kort festkjole fra Chiara Forthi.

  Kjolen kommer i ‘bandage’ kvalitet der er med til at give en god shape følelse. Udtrykket og elegancen kommer i udtryk ved indvævede lurextråde der giver et diskret look af guld.    

  Hvad er blusekjoler?

  En blusekjole er ligesom helt almindelige kjoler. En beklædning der giver det feminine snit, der fremhæver at du er kvinde og samtidig gør det på den feminine måde, så figuren bliver fremvist på bedste måde. Dog hvor udformningen er ligesom en lang bluse kombineret med kjole facon.

  Det specielle ved de mange kollektioner i lækre blusekjoler kan være modellen der er delt op i to rent visuelt. Delingen som skærer top og bund over, er ved taljen. Her kan det være simple snit som en indsnævring, elastik, bælte, folder eller andre mere fremtonende ting, der laver en synlig to-delt deling. Derfor er en blusekjole den anderledes måde at fremvise din feminine stil. Du kan give udtryk af at have en bluse og nederdel på, men i virkeligheden er det en sammensat kjole.

  Mulighederne er mange og denne type kjole er helt sikkert med til at give en varieret garderobe til sommeren

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier