Blå solbriller til kvinder

Hvis du leder efter Blå solbriller til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Udvalgte Billige Blå solbriller til kvinder

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Blå solbriller til kvinder i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat automatisk kravler en lang række af de bedste danske internetforhandlere igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Sorry, there are no results to display.

Det var alle de blå solbriller til kvinder vores prisrobot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Trenden.dk igen i morgen. Vi opdaterer produkter og tilbud hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne andre om Trenden.dk – det vil være en stor hjælp.

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er mest udbredt.

Solbrillen er selvfølgelig også ganske velegnet til resten af året.

Hvorfor fede blå solbriller som kvinde? De fleste kan bruge de blå solbriller, for du kan bruge solbriller til mange forskellige udtryk. Du kan satse på det rå, sofistikeret eller det ungdommelige look, du kan kombinerer med rigtig mange styles.

Vi har fundet 10 fede nye modeller indenfor solbriller til kvinder med blå glas. Brug inspiration her nedenfor og måske du endda finder en brille du ikke kan leve uden.

 

Blå Michael Kors solbrille

 • Michael Kors laver elegant modetøj og accessories. Her finder du denne Michael Kors solbrille i et feminint og anderledes design. Brillen i blå farve kommer i en god robust kvalitet og et udtryk der kan passes til forskellige udtryk.  

  Stella McCartey solbrille

 • Stella McCartney laver det luksuriøse design til kvinder der ønsker det trendy og chic storby look. Denne blå solbrille kommer med skyggemønster og smarte detaljer i stellet til det unikke look.

  Du får en brille i samme høje stil og klasse som f.eks.

  de flotte Bvlgari solbriller til kvinder og mænd eller lignede designer brands.  

  Polaroid solbrille i blå

 • Find brillen til 365,- kr. her En billig blå dame solbrille kan være denne unisex model fra Polaroid.

  Brillens ovale form gør den velegnet til dig med rund, firkantet, oval eller hjerteformet ansigt.

  Materialet er i plastik hvor glasset er 100% UV-filter og med polariseret filter.

  En anderledes og let solbrille til de varme måneder på året.

   

  Erika Ray Ban briller

 • Find brillen til 1.089,- kr. her Et par klassiske og populære solbriller til både mænd og kvinder, er Erika modellen fra det amerikanske brand.

  Du finder selvfølgelig også denne model med de trendy blå solbrilleglas. Denne Ray Ban solbrille er en af de mest populære modeller, og briller i blå kan jo kombineres både med jakkesættet til kvinder, helt ligesom du næsten kan kombinerer dem med en sød strandkjole.  

  Billig Superdry solbrille

 • Find brillen til 433,- kr. her Disse blå Superdry solbriller kan du købe til kun 347 kr. Stilren wayfarer solbrille til billig pris, kommer i en rektangulær brilleform med helt indfattet stel. Brillemateriale er i carbon fiber og brilleglas i plastik materiale.

  Et par helt blå solbriller der kan kombineres med en let blå kjole og skabe det seje udtryk.  

  Le Specs dame solbriller

 • Find brillen til 296,- kr. her Le Specs er det innovative franske designer mærke der skaber lækre solbriller i trendy stilarter, bare med den tilføjelse at de er væsentlig billigere end andre designer brands. Med et par Le Specs solbriller i topkvalitet med sin egen stil der ret ofte er nyskabende. Modellen har hvid stel og blå glas, hvor du får en unik men også ret billige dame solbrille.

   

  Ray Ban Aviator

 • Find brillen til 936,- kr.

  her En super fed solbrille i det populære brands kollektion, er de fede Ray Ban RB35025 Aviator Flash Lenses der i mange trendy farver udover den blå. Solbrillen kommer i mat guld stelfarve der går godt i spænd med de blå glas.

  Solbrillerne der er i absolut topkvalitet, skaber det gode rå look som f.eks. kunne kombineres med en fed dame læderjakke og et par sexet jeans.

   

  Tom Ford Jennifer

 • Find brillen til 1.551,- kr. her De fede Tom Ford solbriller der absolut emmer af god stil og elegance, kommer i trendy farve konstellation der virkelig giver en sofistikeret og feminin stil på en og samme tid. De blå glas kombineret med det brune stel, giver et par ret lækre solbriller til omkring 1500 kr.  

  Randolph Engineering Aviator

 • Find solbrillen til 1.392,- kr. her Randolph Engineering Hawk aviator er et par stilfulde solbriller der i en fed farvekombination. Blu sky glasset der kombineres med den enkle stil i grå stelfarve, giver et par rå briller.

  Du kan også skabe det sofistikeret, elegante eller søde udtryk alt afhængig af hvad modestil du kombinere de universelle solbriller med

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange