Modemagasinet Trenden

Billige vinterstøvler til mænd

Hvis du leder efter Billige vinterstøvler til mænd behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på kulde, vand og måske endda sne hvor også den varme herre vinterjakke, handsker og halstørklæder til mænd kommer i brug.

Derfor er det vigtigt at have et par gode støvler som mand. Og hvorfor ikke en af de billige der ligger mellem 300 til 800 kr.

prisklassen, som er en forholdsvis billig pris hvis du også ønsker kvalitet.Vi har fundet nogle fede modeller.

Støvlerne nedenfor kommer i en pris og kvalitet der opfylder kriteriet for et par billige og gode vinterstøvler med kraftig foring og slidstærk materiale som f.eks. læder.

Helly Hansen støvle

 • Pris: 699 / Til Butik En letvægtsstøvle til de kolde måneder som du finder på tilbud til lige under 700 kr. Støvlen er i vandtæt læder og god undersål i gummi der giver et godt greb på de fleste underlag.

  Jack & Jones støvle

 • Pris: 459 / Til Butik Billige Jack & Jones snørestøvler i ruskind og hvid gummisål. En let støvle der kan bruges til den varme vinter. Støvlen kommer med elastik snørre og rund snude i den klassiske form.

  Perfekt sammen med det varme overtøj, scarf og herre læderhandsker.

  Jack & Jones Nubuck støvle

 • Pris: 559 / Til Butik Jack & Jones byder på et stort udvalg indenfor herre støvler, hvor du finder denne robuste læderstøvle til ca. 550 kr. Støvlen kommer med vatteret kant til komfort og god gummisål til bedre greb på underlaget.

  New Look vandrestøvler

 • Pris: 389 / Til Butik Det engelske high-street brand skaber moderne modetøj i tidens tegn, der samtidig kommer til billige priser.

  Her finder du denne billige herrestøvle der kan være velegnet til vinterbrug.

  Vandrestøvlen har foret kant, rund tå, formstøbt slidmønster og lukkes med snørebånd. Perfekt sammen med den store dunjakke som den varme herre læderjakke.

  Mustang Herre vinterstøvle

 • Pris: 579 / Til Butik Mustang støvle i klassisk udtryk som du også finder med Timberland, The North Face, Adidas og mange andre populære vinterstøvler.

  Støvlen har syntetisk og tekstil overdel. Den bløde ydersål i syntetisk materiale gør den meget behagelig at have på.

  Der er ingen tvivl om, at den vil få en fremtrædende plads i garderoben

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange