Billige sorte korte festkjoler

Billige sorte korte festkjoler

Hvis du leder efter Billige sorte korte festkjoler behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetbutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Billig sort kort festkjole Tilbud

Vores robot har i nat selv kravlet mange af de bedste danske internetbutikker igennem for opdaterede priser og tilbud på Billige sorte korte festkjoler, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Det var dagens tilbud

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt billig sort kort festkjole tilbud du kunne bruge. Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores robot. Den finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte internetbutik.

Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode billige sorte korte festkjoler der. Fortæl også meget gerne familie og venner om Trenden.dk - det vil være en stor hjælp.


Brug de lækre billige sorte korte festkjoler hvis du skal i byen, til fest eller måske til årets nytårskjole. Her på Tøjlisten finder du inspiration til forskellige styles. Vi har fundet nogle lækre modeller til det flotte, sexet eller elegante look i sort. Derudover, så er disse korte festkjoler indenfor den gode billige pris, så du kan gøre et godt køb.

Hvis du skal til fest, så overvej en af de disse fede modeller der går an til stort set alle slags festlige lejligheder, eller måske bare en tur i byen eller som kjolen til årets julefrokost.  

Lauren Ralph Lauren kjole

 • Find kjolen til 1.295,- kr.

  her Lauren Ralph Lauren Vamilla jerseykjole i kropsnær pasform.

  Modellen er i strikket design med kant i ærmegab og rund halsudskæring. En enkel kort kjole kan kombineres med et par elegante høje hæle og accessories som flotte smykker og ure.    

  Sort Only kjole

 • Find kjolen til 239,- kr. her Only kjole i den korte model til de festlige stunder.

  Du får en figursyet kjole med glitter og bindedetalje foran. Kvaliteten er stretchy og design er med markeret detalje, v-udskæring og i let transparent materiale.

  Klassisk og stilfuld kjole der kan skabe et mere unikt feminin udtryk, som du både ønsker i den korte som de billige lange kjoler. Kjolen gør sig godt med et par høje sandaler, pumps eller måske et par støvletter til det lidt mere rebelske eller rå udtryk.    

  Samsøe & Samsøe jerseykjole

 • Find kjolen til 419,- kr. her Til de varme sommermåneder der byder på diverse festlige lejligheder, kan du bruge denne enkle Samsøe & Samsøe festkjole i sort. En dejlig enkel kjole til sommer brug eller til de kolde tider, hvor den kræver det rigtige overtøj som vinter eller dame sommerjakke, frakke eller måske en smart blazer.

  Kjolen gør sig godt både med de enkle sandaler som pumps eller stiletter.    

  Lauren Ralph Lauren

 • Find kjolen til 1.295,- kr. her Hvis du vil have en elegant kjole, kan denne Lauren Ralph Lauren med rund hals måske være det gode valg.

  . En lækker kropsnær kjole der kommer i strikket model, der giver det stilfulde og feminine look med f.eks. et par eksklusive Just Cavalli sko til kvinder.    

  Missguided kjole med ærmer

 • Find kjolen til 329 kr. her Den lille sorte kjole er et populær valg til festlig brug. Og grunden til det er, at alle kan bære den sorte farve.

  Kjolen i sort kan kombineres med stort set alt. Denne Missguided model med lange ærmer til en pris på ca.

  300,- kr. er ingen undtagelse, for den giver dig både det femine og elegante look. Perfekt med et par høje hæle, enkle smykker og en clutch taske.    

  Samsøe & Samsøe festkjole

 • Find kjolen til 700,- kr.

  her Sort Missguided festkjole i kort kropsnær model.

  Kjolen kommer med blondedetaljer og v-udskæring foran og ryg. Kombinerer med de flotte høje sko og accessories som det elegante dame ur og måske et par fede Le Specs solbriller til kvinder.  

  NLY One kjole

 • Find kjolen til kun 189 kr. ved Nelly lige her Hvis du leder efter en klassisk kjole i det elegante og feminine snit, så er denne NLY One kjole i polyester måske det helt rigtige valg for dig.  En dejlig billig kort kjole til fest, nytår, julefrokost eller måske julefrokosten.

  Giver et godt rebelsk og feminin look med en af de fede læderjakker til kvinder, eller måske en blazer over skuldrene


 • Se også: