Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Hvis du leder efter Billige solbriller til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere undersøge forskellige internetbutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Billig solbrille til kvinder Tilbud

Her kan du se alle de Billige solbriller til kvinder vores robot i nat helt automatisk har fundet på adskillige danske forhandlere. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Billig solbrille til kvinder du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Det var alle de billige solbriller til kvinder vores robot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Trenden.dk igen om et par dage.

Vi opdaterer produkter hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne andre om Trenden.dk - det vil være en kæmpe hjælp.


Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge tusinde af kroner på de dyre mærker, så kan du sagtens finde fede solbriller i den billige pris.

Her har vi nemlig fundet 10 billige solbriller der kommer i fede brands, så du gør et godt køb. De følgende 10 modeller du finder her nedenfor, kommer i en pris der starter fra kun 79 kr og opefter til omkring 4-500 kr. så du kan med garanti finde en fed billig solbrille i et fedt look.  

Vero Moda solbrille

 • Find brillen til 129,- kr. her Hvis du er på udkig efter en lækker billig model der kommer i et enkelt look, så kan du købe denne Vero Moda solbriller til kun 129 kr.

  Brille kommer i den klassiske wayfarer brilleform, rundt stel og tonet glas med UV-beskyttelse.  

  Polaroid brille

 • Find brillen til 356,- kr. her En ret lækker unisex solbrille meds oval brilleform og helt indfattet stel. Polaroid PLD 6003/N/S solbrille i skildpaddefarvet stel og brun linsefarve.

  Materiale for stel og glas er i plast.

  Brillen  er en lækker feminin model der klæder de fleste look hvad end man er efter det casual eller det finere snit.  

  LMNT Olivia solbrille

 • Find brillen til 184,- kr. her Denne lidt trendy solbrille kommer mange forskellige farver udover denne sort/hvide farve kombination. En enkelt dame solbrille til kun 184 kr.

  hvor du virkelig kan skabe dit eget look.  

  Valentino brille

 • Find brillen til 1.182,- kr. her Hvis du vil have en lækker trapez model, så er denne Valentine solbrille måske lige noget for dig. Den lækre dame solbrille i wayfarer form koster godt nok over 1000 kr.

  men er dog en billig model indenfor designer brandet. OG brillen i sort med grå glas tager sig godt ud med både det fine sommertøj som det casual varme vintertøj.

   

  Le Specs Sephyr Deux

 • Find brillen til 249,- kr. her En brille der koster lidt mere end de fleste andre af vores fundne billige solbriller, er den fede Le Specs solbrille. Med det franske innovative brand får du både design, kvalitet og væsentlig billigere priser end andre designer mærker, og det er netop, hvad der gør Le Specs så populær. Denne model med de ovale glas er ingen undtagelse, for det er en ret fed model, som du kan finde til kun 249 kr.  

  Sinner solbrille

 • Find brillen til 247,- kr. her Til kun 247 kr.

  kan du købe denne Sinner Amos solbrille i sort, som er helt enkelt i sin form, hvilket gør den brugbar til alle slags forskellige styles.

  Solbrillen er næsten så billig at den er perfekt til at have liggende i bilen, eller kan undværes hvis den går i stykker på stranden.

   

  Bloc solbrille

 • Find brillen til 290,- kr. her En anden billig solbrille er denne Bloc solbrille i brun. Brillen har oval brilleform og helt indfattet stel. Brilleglasmateriale er polycarbonat og plast i stel. En lækker feminin model med trendy farver i stellet til at skabe det gode unikke look som kvinde

  Pieces solbrille

 • Find brillen til 96,- kr. her Solbriller skal passe til dit ansigt, og det kan være at disse Pieces cat-eye solbriller i onesize form med med mellemtyk stel er den rigtige type.

  Pieces laver billige solbriller og isærret populært indenfor især smykker blandt de yngre kvinder og piger, og det kan man jo kombinerer med disse billige og smarte solbriller i brandet


 • Se også: