Modemagasinet Trenden

Billige festkjoler til unge piger

Vi har åbnet Trenden.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Billig festkjole til unge. Frem for at skulle finde hver pris på forskellige webshops kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse

Hvis du skal til fest, hvorfor så ikke købe en af de lækre og billige festkjoler til unge piger? Her på Tøjlisten har vi nemlig fundet et par super lækre modeller til fest, der alle kommer i den korte model.

En lækker kjole er nemlig hvad der giver god velvære og selvtillid, og det kan jo redde en aften korrekt? At kjolen så samtidig er super billig, det gør det jo faktisk bare endnu bedre. Du kan heldigvis finde rigtig mange lækre korte kjoler til teenagepiger, der både kan bruges til sommer og til de mere holde tider, hvor man bare skal kombinerer dem med den rigtige jakke. Vi har holdt os til at vise de korte kjoler, da det jo ret ofte er disse, unge piger vælger når de skal til fest.

Den korte festkjole er i forhold til den lange festkjole, nemlig kjolen der giver mere frihed til at bevæge sig, hvor den lange kjole er noget mere formelt anlagt. Derudover, så er den korte kjole også mere hensigtmæssigt til alle tidspunkter af året, frem for en lang kjole der jo mere er anlagt til bryllupper og lignende fester.

 

Nly Peek a boo dress

 • Du finder den søde sorte kjole ved Nelly

  Denne søde sorte kjole med blonde detaljer kan du købe til kun 151 kr.

  En lækker kort festkjole med ærmer og dyb udringning på ryggen, der står godt til et par billige sko til teenagepiger der kommer med hæl.    

  Nly One off shoulder drape dress

 • Find den elegante korte festkjole lige her

  Denne kjole i trikotage fra Nly One kommer til en pris på kun 189 kr. hvilket må siges at være et ret godt køb. En super elegant og feminin kjole, der virkelig udstråler et fedt look.

  Kjolen med den oversize overdel og asymmetrisk underdel, kommer i både sort og denne lyse model som vist på billedet.    

  Hvid billig kort festkjole

 • Du finder den lækre hvide festkjole her

  Hvis du leder efter en hvid feminin cocktailkjole til fest eller byen, så er denne billige Nly One absolut værd at overveje. En dejlig figursyet kjole der kommer med blonder foran og i ryggen. Prisen er kun 111 kr.

  så gør et godt køb med det lækre og billige mærke fra Nelly.    

  Nly Trend Wrapped kjole

 • Find den mørke wrapped kjole ved Nelly

  En anderledes kort kjole i forhold til viste modeller, er denne blå Wrapped fra Nly Trend. Den langærmet kjole kommer med transparent ydermateriale og bindebånd i livet.

  Kjolen kan du finde til lige under 200 kr.    

  Square Back dress

 • Du finder den enkle stilfulde kjole her

  Hvis du ønsker en stilfuld og enkel kjole i det feminine islæt, så er denne grå kjole absolut et godt valg.

  Kjolen i kropnær facon er billig da prisen kun er 139 kr.

  på tilbud, så det gælder om at slå til

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange