Modemagasinet Trenden

Bikini

Vi har lavet Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Bikini. Frem for at skulle finde priserne på forskellige onlinebutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De fleste kvinder vælger two-piece swimwear frem for en badedragt for også at kunne få sol på maven, og fordi bikinier efterhånden danner mode. Det var den parisiske designer Louis Réard der i 1946 første gang brugte ordet bikini om sit swimwear faktisk opkaldt efter Bikini Atoll – et sted man testede atombomben.

Sammenhængen kan være svær at se, men ikke desto mindre tog bikinien lige så stille fart i modebilledet. I begyndelsen blev det betragtet for alt for afslørende, men i Hollywood begyndte filmstjerner at bruge bikinier både på filmsettet og stranden.

Så i 60’erne var det helt almindeligt at gå i bikini, og det strækker sig til i dag, hvor vi ikke kan undvære de to stykker tøj, når vi er på stranden eller bader i et stort badebassin. Har du brug for nye indspark i bikinitrends og inspiration til at finde sæsonens bedste? Så læs med her.

 

Nike Raceb bikini

 • Find sættet til 399,- kr.

  her Sporty Nike Bikini der kommer i plum og rød farve. Bikinien er foret og med bryderryg på overdelen hvor du finder det velkendte logo både på overdel og trusse. En klassisk sporty model der er fremstillet i 82& polyester og 18% elastan.

   

  Calvin Klein bralette bh

 • Find toppen til 249,- kr. her Bikini top push bh uden pushup der kommer i sort/hvid farve.

  Braletten er med elastisk underband og fremstillet i 80% polyamide og 20% elastane.

  En sporty Calvin Klein bikini i et moderne udtryk til strand eller pool.  

  Sort Junarise bikini

 • Find sættet til 518,- kr. her Sort Junarose Illia bikini top i plus size med halterneck straps.

  Bh’en har udtagelig fyld og i ensfarvet model der kan være det helt rigtige til dig.  

  Neon Missguided bikini

 • Find sættet til 159,- kr. her Sport og ungdommelig bikini fra Missguided. Modellen er i high-cut brazilian bund og top med cut-out foran og racerback.

  Bikinien er fremstillet i 82% polyamid og 18% elastan.  

  Only bikini

 • Find sættet til 229,95 kr. her Sporty ensfarvet og  billig bikini fra Only som findes i rød og sort farve. Modellen er i strækbart materiale og kommer med tynde justerbare skulderstropper.

  Velegnet både til den unge som mere modne kvinde.

   

  Sebra Hünkemöller

 • Find sættet til 418,- kr.

  her Sebra stribet bikini fra Hünkemöller med trusse i v-form og brazilian fit.

  Bikini toppen er uden hold og med brede skuldre hvor lukningen er bagpå. Modellen er fremstillet i polyester og elastan.

   

  Calvin Klein Underwear

 • Find sættet til 778,- kr. her Rød top og trusse fra Calvin Klein Underwear, hvor du også finder modellen som sort eller hvid bikini. Trusse og top kommer med det velkendte logo i den hvide elastik over hofte og skuldre.

   

  Tommy Hilfiger bikini

 • Find sættet til 798,- kr.

  her Army grøn Tommy Hilfiger Underwear i polyamid og elastan. En flot, feminin og sporty bikini til dig der vil have det flotte udtryk på stranden eller ved poolen.  

  Hvilken bikini passer til min krop?

  Heldigvis er det blevet fastslået, at der ikke er en krop, som er en decideret “bikini body”. Det eneste du kræver for at have sådan en krop er nemlig en krop og en bikini og så er du godt kørende. Ikke desto mindre er der nogle typer af bikinier, som kan klæde din krop bedre afhængig af hvilken kropstype du har – nøjagtig som det er med kjoler.

  Så hvilken skal du vælge? Det gælder først og fremmest om at fremhæve det, du allerbedst kan lide.

  Det kan du gøre med skarpe farver, mange detaljer eller lignende.

  • Fyldig mave, bryster og brede skuldre.

   Hvis du har den såkaldte æbleformede krop, så skal der power på underdelen for at fremhæve din lille numse, og der skal være godt med støtte i overdelen.

  • Fyldig lår, mave og numse.

   Hvis det lyder som din krop, så er det bare med at fremhæve dine kvindelige former.

   Det kan du gøre med en underdel med bindebånd og selvfølgelig sørge for, at der er nok støtte til dine bryster i overdelen.

  • Muskuløs krop. Har du ikke så mange former, så er det en god ide at bruge løs af detaljer, som flæser, bånd og mønstre på stoffet for at give kroppen mere fylde.
  • Små bryster.

   Hvis du har små bryster er det et stort udvalg af bikinioverdele, som ikke har så meget støtte til dine bryster.

   Når man er på stranden er der heldigvis ikke fra samfundet så mange regler om, om man må vise brystvorter eller ej, så du kan gå efter en helt tynd bikinioverdel, hvis du lyster.

  • Store bryster. Har du store bryster er det virkelig vigtigt, at der er nok støtte i overdelen. Det er både så du ikke får ondt i ryg og bryster og så dine fyldige bryster sidder lige præcis, hvor de skal.
  • Fyldige lår og numse og smal talje.

   Er der godt med lækre former på den nederste halvdel af din krop, så gælder det også om at udnytte det. Find en bikini-overdel som fanger øjet samtidig med at du finder en underdel, som er bred nok til at dække din numse.

  Derudover er der masser af mønstre, typer og farver at gå efter.

  Blandt populære mærker kan nævnes Calvin Klein og Triangl, som virkelig fylder meget i bikinimoden med deres lækre snit og fine farver. Bikinier fra H&M er også trendy, fordi de ikke er så dyre og udvalget er stort, så man kan mixe og matche sig frem til sin helt egen personlige stil

  Hvad er bikini fitness?

  Du har fået svar på, hvorfor det hedder en bikini og forhåbentligt også fået et par tips til, hvordan du finder den rigtige bikini til din krop. Men bikinier bruges også til andet. Bikini fitness fylder nemlig også en del for mange kvinder. Det er en krævende, populær konkurrencesport, hvor man træner op i lang tid og poserer i bikini foran en jury.

  Både at man ser atletisk og feminin ud er vigtigt. Det er en psykisk og fysisk udfordrende sport for træningen er nødvendigvis hård og lang, så man skal virkelig være klar til at give den 100% hvis man vil stille op

  Guide & Inspiration

  Wish Bikini Try-On Haul + Anmeldelse

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange