Modemagasinet Trenden

BH’er uden bøjle

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden elsker vi Bher uden bøjle, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Bh uden bøjle. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue.

Mange ønsker en lækker bh uden bøjle, da netop bøjleløse bh’er giver den dejlige frie fornemmelse uden at noget gnaver eller sidder dårligt.

Du finder mange flotte også billige bh’er uden bøjle er perfekte hvis du ikke har store bryster eller ønsker den casual stil. Hvis du har store bryster skal du ofte gå efter bh typer med mere støtte. Vi har fundet et udvalg af forskellige nye modeller til 2021. Det skal gerne give dig inspiration på den hurtige og nemme måde.

Og måske du finder netop den helt rigtige type og stil indenfor de forskellige modeller nedenfor i både casual, feminin eller tidløse udtryk.

 

Bøjleløs Stella Mccarthy lingerie

 • Find bh’en til 300,- kr.

  her Stella Mccarthy er populært især blandt de unge, og dennee rosa transparante blonde bh er ingen undtagelse.

  En lækker bh uden bøjle der giver dig det sexet, feminine, søde og stilfulde look som både forfører udvendigt og indvendigt. At have lækkert undertøj på, vil give dig en særlig glød af selvfornøjelse og overskud, og denne blonde bh vil med garanti skabe dette.    

  Samsøe & Samsøe bøjleløs bh

 • Find bh’en til 249,- kr. her Lys bøjleløs bh fra Samsøe Samsøe. BH’en uden bøjle kommer i blonde og er med elastik under skåle. Du kan vaske bh’en i maskinen ved 40 grader med en bh pose.

  Modellen i cream farve kommer med smalle skulderstropper i justerbar længde.    

  Sort Calvin Klein BH

 • Find bh’en til 379,- kr her Du finder det kæmpe udvalg i alle stilarter indenfor Calvin Klein undertøj. Denne søde bøjleløse bh er en sød og enkel Calvin Klein bh i sort.

  Du får en bekvem bh med regulerbare skulderstropper, spænde bagpå og logo på elastikken under brystet.

     

  Magic Dream bralette

 • Find bh’en til 199,- kr. her Dream bh’en fra Magic er en elegant og enkelt BH uden bøjle og med vatterede skåle.

  Den bøjleløse Magic BH har bekvem pasform og giver støtte. Modellen er uden knaplukning og med udtagelig vattering. En super BH til både fest og hverdag, der kan virke usynlig under tøjet.

     

  Love Stories bøjleløs bh

 • Find bh’en til 499,- kr. her Love Stories Love LAcy bralette er en sød og feminin blonde bh uden bøjle.

  Du får en bh med god pasform og trekantede blonde skåle med elastik under brystet. Modellen har justerbare skulderstropper og lukkes med hægter og maller bagpå.    

  Magic Bodyfashion bh

 • Find bh’en til 329,- kr. her Magic Bodyfashion bh i hudfarve og med dyb v-udskæring.

  Bh’en er uden bøjler og polstrede skåle. Perfekt at kombinerer med sommerkjolen eller festkjolen med dyb udskæring. Magic modellen har en god pasform og kommer med knaplukning i ryggen.

     

  Blå Tommy Hilfiger bh

 • Find bh’en til 271,- kr. her Tommy Hilfiger bh i det klassiske sports udtryk.

  Du får en bodycon fit bh der med trusse, kan være det super behagelige undertøj at have på til alle anledninger og lejligheder.

  Et flot sødt sæt som alternativ til de klassiske CK undertøjssæt

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt