Modemagasinet Trenden

Bælter til mænd

Som du kan se nedenfor er der mange Bælter til mænd at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi åbnet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen.

Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det er også i en høj grad et billede af din personlighed. De fleste mænd bruger bælter og hvis du er sådan en mand, så føler du med garanti også dig nøgen uden bæltet, korrekt? Derfor får du her noget inspiration til at købe et nyt bælte på den nemme og hurtige måde. Vil du se endnu flere bælter kan vi anbefale du besøger danmarks største bælte side bælter.dk. Vi har fundet et lille udvalg af fede bælter til mænd her i 2021. De viste livremme kommer i forskellig look og farve.

Det giver dig et bredere sortiment til at matche dit tøj.

Den gode stil for tøj til mænd, er, at bæltet følger skoens farve.  

Royal RepubliQ herre bælte

 • Find bæltet til 299,- kr.

  her Klassisk sort bælte fra Royal RepubliQ med enkel spænde i guldfarve.

  New Lave modellen er i 100% læder og er velegnet til dresscode på arbejde eller som det casual bælte til jeans eller afslappet bukser i hverdagen.    

  J.Lindeberg Lea bælte

 • Find bæltet til 500,- kr. her Et elegant og stilrent læderbælte med metalspænde.

  Bæltet fra J.Lindeberg kommer i den klassiske stil med en bredde på 3 cm. og en spænde der er helt enkelt med diskret indgraveret brand. Perfekt med den elegante Eton skjorte til arbejdsdagen eller sammen med de casual jeans.

     

  Brun Orciani livrem

 • Find bæltet til 1.000,- kr. her Italienske Orciani laver håndlavede bælter i høj kvalitet. Og dette bælte i vintage look der kommer både i brun og sort, er absolut ingen undtagelse. Bæltet er 3 cm.

  bredt og har et unikt udtryk til både business som casual look.

     

  Hugo Casual bælte

 • Find bæltet til 599,- kr. her Hvis du er til bælter med den store glatte spænde i et lidt pompøst udtryk, kan dette Hugo by Hugo Boss bælte måske være lige dig.

  Bredden er på 3 cm. og er velegnet til jakkesættet som det mere afslappet tøj med skjorte brug.

     

  Armani Exchange bælte

 • Find bæltet til 723,- kr.

  her Armani  skaber det elegante og trendy look til den selvbevidste mand.

  Og blandt herrebælter i Armani Exchange finder du dette bælte med en logo spænde i diskret form.

  Et tidløst og elegant bælte der vil godt både med din herre sommerjakke, den løse skovmandsskjorte eller det mere stilrene udtryk.    

  Blå Tommy Hilfiger bælte

 • Find bæltet til 400,- kr. her Tommy Hilfiger flettet bælte i 90% polyester og 10% elastan.

  Bæltet i fin stretch er til dig, der ønsker noget andet end de mange læderbælter til mænd.

  Det blå bælte har en bredde på 3,5 cm. og kommer med logo på bæltestrop.

     

  Hugo Baldwin herrebælte

 • Find bæltet til 550,- kr. her Smart Hugo Boss livrem med den velkendte spænde fra det populære brand. Baldwin livremmen står godt med de stilrene casual skjorter til mænd og et par fede Ray Ban herre solbriller.

  Du får en rå Hugo Boss livrem der til en pris af 550 kr. ligger i mellem/billige ende indenfor Boss modellerne.

     

  Polo Ralph Lauren herrebælte

 • Find bæltet til 799,- kr. her Hvis  det er et stilrent bælte du er på udkig efter, så er det amerikanske Polo Ralph Lauren eksponent for netop sådan et.

  Du får et elegant bælte i 100% kolæder der kan bruges både til habitten eller til et par casual jeans til mænd. Lloyd Men’s Belts og Ralph Lauren skaber den elegante og enkle stil i herre accessories.    

  Brun Jack & Jones livrem

 • Find bæltet til 200,- kr. her Et klassisk brunt bælte med spænde lukning og diskret logo på snippen.

  Du får et billig bælte i den enkle stil hvor bæltet blender neutralt ind i påklædningen. Det brune bælte kræver at du sammensætter med de rigtige sko og måske et par fede Thom Browne solbriller.

     

  Tommy Hilfinger herrebælte

 • En designer bælte i den billige ende er dette Hilfiger herrebælte til 399,- kr.

  Den klassiske spænde kommer med det velkendte Tommy Hilfiger logo i den diskrete stil. Et brunt bælte der gør sig til alt, men selvfølgelig kombineres bedst med de brune sko eller støvler.    

  Tiger of Sweden læderbælte

 • Find bæltet til 700,- kr.

  her Tiger of Sweden er det lækre mærke der skaber modetøj i høj kvalitet. Bæltet her i kolæder er stilrent og kommer med en praktisk justerbar spænde i det klassiske look. Perfekt bælte til manden der har alt, og kan være den lækre gaveide til f.eks. jul.

     

  Levi’s bælte

 • Find bæltet til 312,- kr. her Levis jeans er ikonisk for deres bukser, hvor du selvfølgelig også finder accessories som denne sorte livrem.

  Bæltet kommer i det enkle og tidløse snit hvor Levi’s logo pryder spænde.    

  Stilrent Philipsons bælte

 • Find bæltet til 300,- kr. her Det klassiske Philipsons bælte med den stilrene spænde er altid den gode ide som en nyt bælte.

  Fordelen ved Philipsons bælter er, at prisen er ganske billig. Du får høj kvalitet og sparer en del penge, hvis du vel og mærke ønsker det klassiske og stilrene look.    

  Brun Boss livrem

 • Find bæltet til 400,- kr. her Du kan selvfølgelig også satse på et brunt bælte der passer til de brune sko, hvor det sorte bælte skal matche de sorte sko. Dette lækre Boss bælte finder du til omkring 450,- kr.

  Stilen ligger også op af det klassiske stilrene for du får en enkel livrem der vil tage sig godt ud sammen med en af de fede brune læderjakker til mænd.

     

  Cognac Philipsons bælte

 • Find bæltet til 400,- kr.

  her Hvis du søger et billigt bælte i cognac nuance, kan du overveje om dette Philipsons måske er det rigtige. Kommer i den klassiske stil med viste syninger og gun plated spænde. Perfekt til det afslappet eller finere brug hvor tøjet stadig signaler en afslappet stil.

     

  Sort Selected læderbælte

 • Find bæltet til 299,95 kr. her Danske Selected fra Bestseller laver fedt modetøj i den tidløse stil.

  Og her finder du det klassiske sorte bælte med spænde i børstet stål. Bæltet der også kommer i brun læder, står sig godt både til fest og hverdagsbrug hvad end det er arbejde eller skole.    

  Ted Baker læderbælte

 • Find bæltet til 472,- kr. her Enkel Ted Baker læderbælte i brun med logo på bæltesnip.

  Kan være perfekt til arbejdsbrug, hvor det udtrykker stil men samtidig også i den afslappet måde der gør bæltet velegnet til de casual bukser eller jeans

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange