Badetøj til børn

Badetøj til børn

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Badetøj til børn, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Badetøj til børn. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt mere overskueligt.

Udvalgte Tilbud på Badetøj til børn

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Badetøj til børn, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har lavet Trenden.dk. Vores robot har hele natten helt automatisk besøgt mange af de billigste shops og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er et billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Så er der ikke flere billige badetøj til børn for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte onlineshop for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle venner og familie om Trenden.dk - det vil hjælpe os meget. Det vil hjælpe os til at vise gode badetøj til børn ilbud til endnu flere danskere.


Nu er det snart sommerferie, og så skal vi til at tænke på de sjove aktiviteter for børnene, hvilket jo forhåbentlig involverer masser af mulighed for at bade i vandlande, svimmingpools, søerne og havet. Sommeren kan kræve en lækker sommerdragt til barnet, men at bruge tid med leg i vandet kræver dog, at man har badetøj til børn, for uden vand og badetøj duer det ikke.

Hvilket badetøj skal man så finde til ungerne, for hvad er det fede, og hvad er det praktiske? Det prøver vi at hjælpe dig med her på Tøjlisten, hvor vi både giver de gode råd hvorfor og hvilket tøj.

 

Kan man få UV-beskyttet badetøj til børn?

Sommeren er lækker med både skoven, varme aftener, grill, søen, havet og alt det andet som gør det til den fede årstid, og solen er super dejlig som vi ikke vil undvære, men det er dog også en af de større farer, som vi skal beskytte os imod, især om sommeren. Solens stråler er farlige, og vi ved det alle og det gør designere indenfor børnetøj også, så de prøver at implementerer UV-beskyttelse i badetøj især til børn. Man finder UV-badetøj ved at tjekke tøjet efter bogstaverne 'UPF' der er efterfulgt af tal fra 15-50. Dette står for 'UPF 15' der lukker ca. 6 % af UV-stråler ind, mens 'UPF 50' kun lukker 2.5 % ind under tøjet. Det solbeskyttende tøj kan købes i en aldersgruppe fra 0 til 14 års alderen i de lækre styles som solhatte, shorts, bikinier, heldragter og badedragter og kan især findes i de lækre mærker som Hummel, Danefæ og andet.  

Se udvalget nedenfor, hvor du finder flere hatte, bluser, kjoler, short m.m. [one_fourth][alert-note]

Reima solhat

 • [/alert-note][/one_fourth] [one_fourth][alert-note]

  Petite badetøj

 • [/alert-note][/one_fourth] [one_fourth][alert-note]

  Petite badebluse

 • [/alert-note][/one_fourth] [one_fourth_last][alert-note]

  Hummel kjole

 • [/alert-note][/one_fourth_last] [one_fourth][alert-note]

  Reima Blebadebukser

 • [/alert-note][/one_fourth] [one_fourth][alert-note]

  Molo solhat

 • [/alert-note][/one_fourth] [one_fourth][alert-note]

  Katvig badedragt

 • [/alert-note][/one_fourth] [one_fourth_last][alert-note]

  Hummel skjorte

 • [/alert-note][/one_fourth_last]  

  Hvilket slags badetøj til barnet?

  Du kan jo finde ret så meget i badetøjs udvalget, for der findes både badedragten, børnebikini, badeshorts, badehatte. badesko og sikkert flere varianter, og hvis man skal vælge, så må kriteriet være ud fra alderen. De helt små skal selvfølgelig beskyttes mod solen, og her er UV-badetøj helt klart det du skal vælge ud fra, og jo mere hud der bliver dækket jo bedre. Dvs.

  heldragt og glem ikke hovedet, som en badehat eller god solhat kan klare, for det er simpelthen et must.

  De større børn i alderen 6 år og opefter, her er det svære at finde noget, for de lærer jo i en ret tidlig alderen hvad de vil have på også.

  Drenge er jo heldigvis nemme at finde noget til, for her er shorts jo ikke så varierende.

  Du finder designs der er almindelige, stramme eller hawai shorts.

  Der findes mange lækre modeller som Katvig, Molo og Hummel badebukser til børn, så vælg ud fra hans ønsker der måske er Cars biler, kaki, det blomstrede eller andet. Udvalget til piger er lidt mere forskelligt, hvor man både kan vælge imellem badedragt og børnebikini. Umiddelbart virker en badedragt bare mest almindelig til små piger i forhold til en bikini, der dog er blevet ret populære, men en badedragt vil dække mere hud for solen, men hvilket man vælger, er en smagssag. Husk at finde de gode sko til ungerne, for selvom bare tæer er lækkert, så skal man måske i klitterne, på toilettet, til kiosken eller bunden under vandet er fyldt med skarpe sten - Kort sagt, et par rigtige badesko er nødvendigt ligegyldigt hvor du bader henne stort set


 • Se også: