Badebukser/shorts til kvinder

Badebukser/shorts til kvinder

Hvis du leder efter Badeshorts til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Badeshorts til kvinder

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Badeshorts til kvinder i 2021, og derfor har vores robot hele natten helt automatisk kravlet en lang række danske internetbutikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Trenden.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Det var alle de badeshorts til kvinder vores robot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Trenden.dk igen inden for længe.

Vi opdaterer produkter og tilbud hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne bekendte og venner om Trenden.dk - det vil være en stor hjælp.


Du søger nye smarte badeshorts til kvinder? Sommeren har indfundet sig over os i Danmark, og det betyder selvfølgelig også at der skal kigges på badetøjet. Her er der forskellige muligheder alt afhængig af om du er til bikinier, badedragter eller måske et par lækre badebukser? Badeshorts er nemlig blevet mere og mere populære for sit smarte look og praktiske gøremål som shorts jo er.  Og selvom mulighederne i variation selvfølgelig er mindre i sammenligning med det traditionelle badetøj til damer, så kommer der dog flere og flere modeller år for år, hvor du finder mærker som Billabong, Hummel, Adidas med flere, og du finder badeshorts til tynde eller store kvinder. Og ikke mindst, de forskellige former som korte eller lange badeshorts. Hvis du vil have opfrisket garderoben indenfor badetøjet til sommerferien i Danmark eller sydpå, kan en af de nedenstående modeller fra online forhandlere være den helt rigtige for dig, og det kan spare dig for masser tid frem for at besøge H&M, Intersport, Sport24 m.m.

 

Filippa shorts

 • Find modellen til 719,- kr. her Sorte shorts i frottè fra Filippa K til stranden.

  Et par flotte og enkle shorts med en behagelig pasform der kan matche sommertoppen, badedragten eller den hvide Wiki bikinitop.

  Modellen kommer med løbegang i talje, skrå lommer i siden og er i frottè stof.    

  Ellos Collection Shorts Piper

 • Find modellen til 139,- kr. her Hvis du søger et par enkle og bløde shorts til stranden, kan disse Ellos Collection Piper shorts måske være helt rigtige.

  Du får shorts i 82% bomuld og 18% polyester i blød frottè.

  Perfekte til både at gå langs stranden som kaste sig i vandet og bade med eller uden en af de søde billige bikinier.    

  Calvin Klein Underwear

 • Find modellen til 349,- kr. her Leder du efter de enkle med samtidig feminine shorts til stranden, søen eller svømmepoolen, kan disse populære Calvin Klein Underwear shorts være lige dig.

  Et par enkle hvide strandshorts som samtidig kan bruges til som badebukser til den lette nedkøling i svimmingpool eller havet.    

  Calvin Klein Romper playsuit

 • Find modellen til 389,- kr. her Sorte Calvin Klein playsuit eller strandtøj som alternativ til badebukser og bh til at slikke sol og bade. Den sorte dame playsuit kommer med elastik i taljen hvor også Calvin Klein logo pryder. Helt ligesom der elastik med logo som skulderstropper.

   

  Hvorfor bruge badeshorts som kvinde?

  Bikinier og badedragter er jo det normale at bruge som kvinde, men shorts giver dig mulighed for at skabe mange flere looks. Du kan nemlig med shorts, sammensætte mange forskellige lækre farver, som ikke passer helt så godt med en bikini, og netop dette er en god grund til at overveje at tilføje shorts i ens bademode


 • Se også: