Modemagasinet Trenden

Smarte badekåber til bedre velvære

Hvis du leder efter Badekåber behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Tilbud på Badekåber

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Badekåber i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem automatisk kravler en lang række af de bedste onlineshops fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Sorry, there are no results to display.

Ikke flere produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de badekåber vores prisrobot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte shop.

Vi sender vores prisrobot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og kom snart tilbage for endnu flere gode tilbud.

I disse tider er der et stort fokus på selvforkælelse. Mindfulness, yoga, mindful eating, træning og fitness er blot nogle af de ting, der trender, netop fordi de medfører velvære. Du er helt sikkert også vild med at tage på et wellness center, gå i spabad og iklæde dig en lækker og blød badekåbe og spise lækkert mad.

Det kan ikke desto mindre blive en anelse dyrt i længden, men wellness kan vi ikke leve uden.

Derfor kommer her en opfordring til at gøre dit hjem til et sted for velvære. Og det gør du ved at starte med at anskaffe dig en badekåbe. For masser af gode ideer til hvad og hvilken badekåbe du skal have fat i, så læs med her inden du køber. Guiden er lavet i samarbejde med badekåbe.dk hvor du kan finde din nye badekåbe nemt og hurtigt.

Hvad kan man bruge en badekåbe til?

En badekåbe er først og fremmest oplagt at hoppe i, når du kommer ud af badet. De kan også være fantastiske om morgenen til når du ikke er vågen nok til at deale med den forestående tøjkrise. Men når du virkelig vil forkæle dig selv, så brug din badekåbe til at iklæde dig, gerne efter badet, når du skal fikse og ordne ting og sager. Når du skal klippe negle, lægge neglelak, barbere benene, smøre dig ind i cremer eller bruge en god ansigtsmaske kan en badekåbe virkelig give dén der ekstra følelse af forkælelse

Hvordan finder jeg den rigtige badekåbe?

Den rigtige kåbe til dig afhænger af en del ting. Der findes nemlig en masse forskellige badekåber derude, så hvad du skal vælge, kommer helt an på, hvad du er ude efter.

  • Stof. Noget af det mest afgørende at vælge mellem er stoffet. Er du til de blødeste lækreste fleece materiale? Er du bedre til øko bomuld, frotté eller skal det helst være satin eller silke?
  • Længde. De fleste badekåber har en længde til midt på låret, men de kan også fås både kortere og længere.

    Med en lang badekåbe vil du være sikker på at føle dig helt svøbt ind, mens en kortere måske i kombination med silke eller stof med blonder, kan være en mere sexet variant.

  • Mønster og farve. Badekåber findes gerne i helt afslappede farver, som sort, hvid og grå, men de kan også sagtens fås med mere udtryk. Du kan også finde badekåber i flotte mønstre eller med tekst på, som fx dit navn.
Så hvordan finder du den rigtige? Det gælder bare om at beslutte dig for, hvad du har mest brug for.

Eller du kan selvfølgelig lade være med at begrænse dig til én

Kan man få badekåber til børn?

Ja, det kan man i den grad.

Badekåber til børn, både til piger og drenge, er faktisk rigtig populære og med god grund. Når du er færdig med at give dit barn et bad, kender du sikkert godt, at det kan være ret svært for dem at beslutte sig for tøjvalget bagefter. Derfor er det en god ide at wrappe dem i en badekåbe imens. De fleste badekåber til børn er ekstra bløde og de mindste vil derfor helt sikkert også være vilde med det. Og når nu I i familien er i gang, kan man selvfølgelig også få badekåber til herrer.

Selvforkælelse er definitivt ikke kønsbestemt, så til mænd er der også et kæmpe udvalg

Hvilke mærker laver gode badekåber?

Der er en masse gode mærker at vælge mellem, men skal du bruge en badekåbe til børn er det meget vigtigt at stoffet ikke er fyldt med kemikalier. Mærker som Småfolk og Molo er begge gode børnetøjsmærker, som bruger økologisk bomuld til deres badekåber og de er Øko-Tex certificeret.

Til din egen forkælelses skyld er blandt andre et mærke som Karmameju, der laver lækre skandinaviske designs, et helt oplagt valg. Så skulle du gerne være klar til den næste spadag inden for hjemmets trygge rammer.

Så frem med creme, neglelak, barberskum, ansigtsmasker og agurker!

Guide & Inspiration

Kronborg Badekåbe (Reklamefilm)

JBS Badekåbe

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Tips til mode på budget

Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

Smukke billeder af smykker

Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

Tøj til teenagepiger

Tøj til teenagepiger

Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

Pieces trusser

Pieces trusser

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange