Modemagasinet Trenden

Badedragter

Som du kan se nedenfor er der mange Badedragter at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi startet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Skønne badedragter til kvinder? Når sommeren står for døren, så står det ofte på sol og varme ved vandet hvad enten det er stranden, søen eller svimmingpoolen. Vejret bliver forhåbentlig rigtig fedt i Danmark, hvor de mange strande indbyder til at lufte og sole kroppen. Men dog skal mange også til sydligere himmelstrøg hvor bikinien eller badedragten helt sikkert skal luftes, og derfor skal der selvfølgelig findes en model blandt udvalget af badetøj til kvinder i 2021.

Her har vi fundet modeller i forskellige priser, former og mærker. Det giver dig den hurtige inspiration til både at finde den praktiske, den sexet, den skønne og den lækre dragt med den helt rigtige pasform, der fremviser stilen helt korrekt. Alternativt, kan du selvfølgelig også gå efter den smarte badedragt med ben, som du også finder inspiration til her på siden.

Du kan også finde et kæmpe udvalg af badedragter på badedragt.dk, så den side er også et besøg værd

.

Calvin Klein badedragt

 • Find badedragten til 849,- kr.

  her Calvin klein Underwear badedragt i hvid der også kan købes i sort. Materialet er i en god stretchy kvalitet.

  Du får en square-neck med højt snit over hoften og dyb ryg med krydsede stropper. Dragten kommer med CK logo på den brede elastik ved skulderstropper og langs kanten. En enkel men flot badedragt der især tiltaler de yngre kvinder. Dragten er helt i tråd med materiale og stil i det kendte brand du også finder i det populære Calvin Klein undertøj. Måske kombinerer med CK strandtøj til kvinder eller den lette sommerkjole.

   

  Polo Ralph Lauren

 • Find badedragten til 479,- kr.

  her Polo Ralph Lauren er et populært mærke der giver dig kvalitet og trendy stil i tidens tegn. Denne helt foret model kommer med vatteret skåle og er en klassisk open-back model. Den kombinerer fortiden med nutiden, som giver en stilfuld og elegant badedragt til unge som voksne damer. Dragten er fremstillet i 90% nylon og 10% elastan.  

  Ellos kjolemodel m. skørt

 • Find kjolemodellen til 279,- kr. her Ellos Collection Jennifer badedragt er en sød sort kjolemodel med shaping effekt.

  En af de flotte badedragter til store kvinder som små kvinder, der ønsker den slankede form der holder maven inde. Badedragten der slanker kommer med skulderstropper til halterneck vatteret skåle uden bøjle. Dejlig helforet badedragt med skørt i 80% polyamid og 20% elastan.  

  Chiari Forthi

 • Find badedragten til 399,- kr. her Chiari Forthi skaber noget elegant og feminint modetøj i tidens trend. Denne Chiari Forthi Shaping Swimsuit model giver dig den slankende effekt med formende meshfor. Barmen er foret helt ligesom den er foret bagtil med et blødt og stretchy materiale.

  Skulderstropperne i den klassiske stil er selvfølgelig justerbare.

  En lækker og forholdsvis billig badedragt blandt udvalget af badedragter der slanker.

  Hvor det flotte mønster og  farve er velegnet til de fleste uanset kropsbygning og kulør.

   

  River Island badedragt

 • Find badedragten til 379,- kr. her En af de smarte og frække dragter til kvinder er denne lækre badedragt fra River Island.

  Dragten kan du købe til omkring 400 kr. hos Nelly, hvor du med held kan finde en lignede dragt ved H&M butikkerne.

  Det kræver dog et fysisk besøg fremfor den nemme måde med online køb. En sød og elegant badedragt med markeret talje, åben ryg og trekantsformede skåle. Perfekt til kombinerer med en let sommerkjole til at trække over eller måske satse på en løs skjorte og shorts.

   

  Sort Dorina badedragt

 • Find badedragten til 219,- kr.

  her En smart dragt der hører under de billige badedragter da prisen kun er 219,- kr.(på tilbud). En smart halterneck model med vatterede skåle og sød v-udskæring foran med bånd.

  Der er også ikke aftagelig bindebånd under bryster.

  Det er en dejlig lækker model som kan minde lidt om de lækre modeller fra Change.  

  River Island dragt

 • Find badedragten til 214,- kr. her En af de enkle og måske frække badedragter kan være denne dragt i pink brun farve.

  En super feminin dragt der ligner snittet i Triump, Speedo eller Arena modellerne, og er måske den bedre løsning end f.eks. en hvid bikini eller de viste badedragter.

   

  Happy Holly badedragt

 • Find badedragten til 349,- kr. her Happy Holly laver lækkert modetøj og badetøj til kvinder i flot design og gode billige priser. Og her finder du denne feminine badedragt i sort farve med v-udskæring med drapering i taljen og justerbare skulderstropper.

  En dejlig badedragt der passer både til pool som stranden og kan udgøre det afslappet sportstøj, hvor du kan trække en enkel nederdel og et par Nike sko eller anden casual dame sneakers.  

  Michael Michael Kors

 • Find badedragten til 999,- kr. her Michael Michael Kors hører ikke under de billige modeller i badetøj, for med en pris på 999 kr. får du ikke et røverkøb i forhold til prisen, men dog får du en super lækker, elegant og fræk badedragt i top kvalitet. Badedragten er en one-shoulder model med vatterede skåle med bøjle og rynket effekt i siden.

  Dragten er fremstillet i nylon og spandex.  

  Dorina badedragt

 • Find badedragten til 209,- kr.

  her Lipsy badedragt i sort som giver dig det tidløse og friske udtryk indenfor strandtøj til kvinder. En flot badedragt til unge og modne kvinder der ønsker den femine, elegante og sporty stil. Du finder mange forskellige modeller i det lækre mærke, der både byder på badetøj til kraftige kvinder, store kvinder og selvfølgelig den selvsikre dame.  

  Filippa K badedragt

 • Find badedragten til 899,- kr. her Filippa K er kendt for at lave en høj kvalitet indenfor modetøj som kjoler, skjorter, sko og generelt dametøj.

  Det gør sig også gældende indenfor badetøj til kvinder. Her får du denne Filippa K badedragt i cloud farve. En foret model med lige udskæring øverst og høj snit ved ben.

   

  Missguided dragt

 • Find badedragten til 279,- kr. her Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på en flot og trendy badedragt, er denne Missguided dragt måske det rigtige. Modellen har et stykke af mesh midt for, højt snit over hofte, tynde skulderstropper og blondebeklædte skåle med bøjle.

   

  Ellos Collection Laura

 • Find kjoledragten til 319,- kr. her En smart badedragt der slanker og former er denne Ellos Collection Laura badedragt. En smart kjolemodel der er perfekt til stranden. Giver mulighed for den lette tildækning i løs form når der skal op og hentes is. Kommer med aftagelige skulderstropper, drapering fortil og vatterede skåle.  

  Only LA badedragt

 • Find badedragten til 279,- kr.

  her Only badedragt i leopardmønster til en billig pris. Det er en trendy og populær badedragt der med garanti fanger en masse blikke, hvis du skal på Bellevue eller sydens mange lækre strande.

  Dragten fremviser din kvindelighed på den bedste måde.

  Og helt sikkert en unik model til kvinder. Find også en let kjole til at trække over til en strandtur til den gode kombination.  

  Hvilken badedragt skal du vælge?

  Måske du er træt af at bruge bikini, og har fundet ud af, hvorfor badedragten har fået en renæssance blandt kvinder. Det er ikke en optimal løsning til solbadning, men den kommer med så mange andre fordele.

  Den er først og fremmest praktisk, og falder ikke af fordi der kommer en bølge. Derudover, så er en dragt bedre til at holde på dellerne end bikinien, og det med at være genert over sin krop, løses meget bedre med en dragt end bikini. Hvordan finder du så den rigtige dragt? Det gør du ud fra en par grundprincipper, om størrelse og hvordan badedragten skal sidde:

  • Stort brystparti: Hvis du har store bryster, så skal der selvfølgelig være god støtte.

   Det kan du opnå med en dragt der byder på formstøbte skåle eller bøjle-bh, og måske vælge en dragt hvor farve kontrasten får opmærksomheden væk fra brystet. Til at fjerne opmærksomheden fra brysterne, kan du vælge badedragter i lyse farver, helt ligesom flerfarvet dragter kan være med til få blikket væk fra brystpartiet.

  • Lille brystparti: Hvis du gerne vil have brysterne til at syne af mere, så brug en bøjlebh der samtidig giver lidt push-up effekt.
  • Numsen: Hvis du har en stor numse, skal du vælge en badedragt der dækker godt til, hvor Miraclesuit eller shapewear især er velegnet til dette. Vælg de mørke nuancer i dragt, da sort gør kroppens figur mindre iøjefaldende.
  • Maven: Lycra i badedragten der helst skal være på min.

   10-15% vil være med til at udjævne fedtet på maven, og få den til at syne af mindre, helt ligesom drapering og lignede kan dække.

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange