Modemagasinet Trenden

Badedragt eller bikini? Denne guide vil hjælpe dig med at beslutte dig

Skal du på ferie, og står du og mangler en badedragt eller bikini, men ved du ikke helt, hvad du skal vælge, eller hvad du vil føle dig tilpas i? Så vil denne guide hjælpe dig på vej, fortælle dig fordele ved både en badedragt og en bikini og hjælpe dig med at beslutte dig.

På den måde kan du føle dig godt tilpas, når du næste gang skal have en badedragt eller en bikini på. 

Fordelene ved at vælge en badedragt

Der er ikke mange, der føler sig helt komfortable i badetøj, fordi det netop ikke er noget, man har på særlig ofte, og fordi det viser en del hud. Derfor er en af fordelene ved at vælge en badedragt naturligvis, at du får dækket lidt mere hud til, og dermed kan føle dig en smule mere komfortabel i en badedragt, end i en bikini. Især hvis du ikke særlig ofte bruger badetøj og måske ikke er den mest komfortable i din krop. 

En badedragt er også super god til dig, der måske er blevet mor, eller ikke har det så godt med din mave, fordi du har mulighed for at dække den til. Med en badedragt vil du føle, at du får holdt maven på plads, og dermed at alting sidder bedre.

Det vil være en god mulighed til dig, hvis du skal ud og svømme og måske være aktiv i dit badetøj, eller hvis du har børn, som du skal løbe rundt og lege med. 

Det kan være, at du tænker, at badedragter udelukkende er sorte og kedelige, og at det er en af grundene til, at du ikke bruger en badedragt. Der tager du fejl! Der findes et hav af smarte og flotte badedragter, som både har mønster, farver og måske endda et skørt. Se en masse lækre og flotte badedragter lige her , så du kan få en idé om, hvilken badedragt, der passer bedst til dig og din stil, og hvilken du vil føle dig mest komfortabel i. 

Fordelene ved at vælge en bikini

En bikini er det mest populære valg, især hos yngre kvinder og på charterferier. Det er et oplagt valg til dig, der elsker at slikke sol og til dig, der gerne vil være lidt brun. Fordi når du vælger en bikini, så har du mulighed for at blive brun på maven og dermed få lidt mere farve. Det gør det også muligt for dig at få farve på ryggen, netop fordi du kan binde din bikini op og dermed få farve på hele ryggen. 

Endnu en fordel ved at være en bikini er, at der er en del flere bikinier at vælge i mellem, end der er badedragter. Så hvis du gerne vil have et kæmpe stort udvalg af forskelligt og flot badetøj, så er det en god idé at vælge en bikini.

Du kan vælge en neutral bikini, som holder godt og klæder din krop. Du har også mulighed for at vælge en lækker bikini i en flot farve, et mønster eller måske i en anden form, end du plejer. 

Hvis du måske ikke er så komfortabel i din krop, men gerne vil arbejde på at blive det ved netop at vælge en bikini. Så findes der højtaljede bikini underdele, som netop dækker en smule mere, holder maven på plads og sørger for, at du kan føle dig helt komfortabel, når du skal have en bikini på. 

Derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i en badedragt eller bikini

Komfort er noget af det allervigtigste, når det kommer til badetøj, uanset om du skal vælge en badedragt eller en bikini. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit badetøj, og at du føler, at det sidder godt på din krop.

Det kan være en god idé at prøve forskellige badedragter og bikinier først, for at finde ud af, hvad du føler sidder bedst på din krop, og hvilken størrelse du skal vælge. For hvis dit badetøj er for småt, vil du ikke føle dig så godt tilpas, fordi du vil føle, at det strammer.

På den anden side, hvis dit badetøj er for stort, så vil du heller ikke føle dig så godt tilpas, fordi du vil føle, at dit badetøj falder af. 

Så når du skal vælge badetøj og vælge, om du gerne vil bruge en badedragt eller en bikini, så er det vigtigste at tænke på, din komfort. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det badetøj, du vælger, og at du føler, at det sidder godt.

Det skal være behageligt at have på, og du skal ikke føle, at det hverken sidder og gnaver eller er ved at falde af.  

Det mest populære valg af badedragt eller bikini

Når det kommer til valg af enten badedragt eller bikini, så er det mest populære valg faktisk en bikini. Det er nok fordi det er det, der er størst udvalg af, og derfor det folk ser mest. Men det ene udelukker ikke det andet, så hvis du ikke helt ved, hvad du vil føle dig bedst tilpas i, så kan du faktisk vælge begge dele.

Du kan prøve at købe både en badedragt og en bikini og dermed finde ud af, hvad du føler dig mest komfortabel i. 

Du kan starte ud med at købe noget neutralt badetøj, såsom både en sort badedragt og en sort bikini, og hvis du føler, at det er lidt for kedeligt, så kan du altid købe noget badetøj med enten farver eller mønster.

Der findes så meget flot og lækkert badetøj, så det er helt op til dig at mærke efter, hvad du føler vil være det bedste for dig, og hvad du vil føle dig mest komfortabel i.

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

kvinder køber tøj

Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i

Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

Takket være internettet kan du nu få meget bedre underholdning derhjemme. Alt er blevet mere interaktivt, og det føles som om, at du har verden ved dine fingerspidser. Naturligvis er der underholdning, som er bedre end andet. Det kigger vi på nedenfor, hvor vi giver dig fire gode idéer til underholdning, som du kan opleve

Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

Du er ikke ordentlig klar til jul, hvis ikke du har en rigtig grim julesweater at iføre dig til julefrokosten. Intet skriger julestemning som en julesweater med rensdyr, snemænd, lys eller små bjælder på. Sørg for at du bliver midtpunktet til alle højtidens julefrokoster med en mindeværdig julesweater, der kun kan få smil og grin frem på

Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

Julen er en vigtig, hvis ikke den vigtigste, højtid for mange danskere, og det er der flere oversager til. For mange er julen den højtid, hvor man samles hele familien, ligger gamle problemer og lignende bag sig og fokusere på hyggen. Derfor er det også vigtigt, at julen er som den altid har været for

Sådan opnår du succes online med din webshop

Sådan opnår du succes online med din webshop

Alt viden du opnår om online kommunikation, IT og generelt digitale maskiner er en stor fordel. Flere folk bliver nysgerrige omkring brugen af internettet og det kan kun gavne specielt virksomheder på den lange bane. Det er begyndt at være en større trend at promovere for produkter og services online i nye nuancer igennem nye

Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

Har du svært ved at få det moderne udtryk ind i dit hjem, eller ønsker du måske blot, at stilen bliver mere iøjnefaldende samt personlig? Så er du landet det helt rette sted. Indretning kan for mange være en tjørn i siden, også selvom man har en god ide, om hvordan hjemmet skal stå og