Modemagasinet Trenden

5 fede trendende møbler til hjemmet

Sponsoreret indhold:

Danskerne er vilde med møbler, som kan tilpasses husets behov år efter år. Der findes et væld af forskellige møbler på markedet, som kombinerer et væld af forskellige funktioner, hvilket gør dem utrolig populære i det danske hjem.

Her er der samlet 5 forskellige bud på møbler, som trender i øjeblikket, hvor flere af møblerne er designet, så de kan bruges til mere end én enkel ting. Det gør dem utrolig populære, og sørger for at møblerne vil stå i danske hjem mange år fremover.

Slap af på en daybed

En af de helt store trends for tiden er daybeds. En daybed er et fantastisk møbel, som man kan have stående i stort set alle rum i hjemmet, og som samtidig tilføjer en del til rummets stil. Daybeds kommer nemlig i et væld af farver og indbyder til komfort på grund af dets bløde design.

I stuen eller på kontoret fungerer en daybed fantastisk til lige at tage en hurtig middagslur på efter arbejdet. Står ens daybed i entreen eller i en bred gang, fungerer den desuden perfekt som en bænk, hvor man lige kan tage et hurtigt stop, fx hvis man er ved at tage sko på eller af.

Læs i skæret af en designerlampe

En flot designerlampe har alle dage været et populært valg til indretningen, og det bliver det også ved med at være. Hvor folk tidligere har været meget opsatte på at indrette fx stuen og køkken-alrummet med minimalistiske designs, går trenden i disse år mere på at lege med de mere naturlige og abstrakte former, så man ender med nogle fantastiske abstrakte designerlamper, der tiltrækker opmærksomheden i rummet.

Det gælder især for standerlamper, som har gjort et stort comeback i det seneste stykke tid. Folk har fået øjnene op for standerlampens evne til at skabe rum i rummet ved hjælp af afdæmpet lys, som man kan sidde og læse under i en blød lænestol.

Slyng dig i en sofa, du selv har designet

Danskernes hjem skal kunne tilpasses vores livsstile og ikke omvendt. Derfor er det blevet utrolig populært med møbler, som kan tilpasses perfekt til ens hjem. Der sker nemlig mange forandringer i ens liv, og det skal ens møbler kunne rumme.

Derfor er det fx blevet utrolig populært med trendy sofaer, som man selv kan designe og sammensætte med fx hjørner og chaiselonger. Der findes mange flotte modeller på markedet som fx Solution-serien, der giver friheden til at skabe en unik sofa, der netop passer perfekt ind i ens hjem og til ens behov. Det gælder både i forhold til størrelsen, farven og materialet på sofaen.

Stil kaffen på et sofabord med sildebensparket

Et andet møbel i stuen, som trender for tiden, er sofaborde med sildebensparket som overflade. Det flotte sildebensparket er noget, som de fleste forbinder med dyre patriciervillaers gulv, men i de seneste par år er man begyndt at eksperimentere med designet, og det har resulteret i nogle ekstremt flotte og funktionelle sofaborde.

Tag et hvil i en stol lavet af flettet naturmateriale

Der er i de senere par år kommet stor fokus på komforten i ens hjem. Det gælder især i forhold til de siddepladser, der er tilgængelige i ens hjem. Samtidig er der kommet et stort fokus på at bringe naturen med ind i hjemmet, og denne kombination af komfort og naturmaterialer har gjort stole i flettet naturmateriale ekstremt populære.

Det gælder især på badeværelset, hvor en flettet stol med jernramme og et fåreskind kastet over ryggen passer perfekt ind, hvis man har pladsen til det. Her kan man slå sig ned efter badet og rede ens hår ud.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt

Gør haven sommerklar med disse 8 nemme råd

Sponsoreret indhold: Det er blevet forår, og solens stråler er begyndt at oplyse danskernes haver. Det betyder, at sommeren snart banker på døren, og derfor er det nu, at man skal i gang i haven, så den er klar til at blive nydt til fulde, når temperaturerne stiger. Her er der samlet 8 råd, så